Natuurpunt Waasland organiseert ook dit jaar in onze gemeenten een boomplantactie. Naast bomen, hagen en struiken bieden we ook een rijk assortiment aan fruitrassen aan. De struiken en het bosgoed zijn streekeigen soorten die hier dus goed gedijen en een natuurlijke meerwaarde betekenen voor je tuin. Vogels, bijen en vlinders zullen dit zeker weten te waarderen. Er is ook een variëteit aan bessenstruiken in ons aanbod. Ons rijk assortiment fruitbomen is beschikbaar in hoog- en halfstam .

De veertig verschillende boom-, haag- en struiksoorten worden te koop aangeboden tegen scherpe prijzen. De opbrengst van deze boomplantactie wordt volledig gebruikt voor natuurbescherming in onze eigen regio.

Bestellingen moeten geplaatst zijn voor de jaarlijks meegedeelde deadline. Dit is zo omdat we de kweker ook genoeg tijd moeten geven om onze bestellingen klaar te maken.

Rond oktober zullen de bestelformulieren op deze pagina beschikbaar zijn.


Hoe bestellen?

Stuur het duidelijk ingevulde bestelformulier (helemaal onderaan in het document) met de post ,voor de nog aan te kondigen deadline, op naar:

Natuurpunt Waasland, Grote Baan 197, 9120 Melsele (Beveren)

Of stuur het ingevulde en gescande formulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U ontvangt een bevestiging van uw bestelling met een verzoek tot betaling.

Na uw betaling op BE08001-3424910-13 van Natuurpunt Waasland, is uw bestelling geplaatst.

Leden krijgen altijd 5% korting op het totaal, niet leden 5% voor bestellingen vanaf 100€.
Voor iedereen geldt 10% korting vanaf een bestelling ter waarde van 500€.

Thuislevering enkel binnen het werkingsgebied van Natuurpunt Waasland. Zelf afhalen kan mits ons te contacteren.

Meer info?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / tel. 03 722 15 37