Kleineige Feesten in Steendorp

Natuurpunt Waasland Kern Scousele: zondag 15 september vanf 13u

Kleineige feesten worden stilaan een traditie in Steendorp. Vanaf 13u vind je er allerlei info- en doe-kraampjes. Temse loopt (www.briqvilleclassic.be), biedt een loopcours in de mooie natuur van Steendorp. Dit jaar is er opnieuw touwtrekken! Vorm een ploeg, kom je krachten meten en schrijf je in bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 03 710 12 31.

Je kan op de Natuurpuntinfostand werken met ‘Steendorpse klei’ o.l.v. keramiekleraar Leo Van der Heyden, een volksspel uitproberen, info bekomen over onze activiteiten en ons jaarthema ‘Lang leve de insecten’, of je gewoon lid maken van Natuurpunt!

De Natuurouders hebben fijne spelletjes bedacht voor de jongeren, Oxfam Wereldwinkel en Opvang zwerfkatten hebben een infostand. De Scouts Sint-Jan bouwen een hindernissenparcours en tal van verenigingen van Steendorp zorgen voor de nodige drank en spijs. Een aangepast muziekoptreden wordt ook niet vergeten.

Je kan ter plaatse inschrijven voor een kleine wandeling naar de kruitkamer van het Fort en een eventueel bezoek aan de imker. Heel dit gebeuren is een leuk samenzijn in de natuur.
Locatie: Roomkouter Steendorp, ingang Kapelstraat 170a, 9140 Steendorp