WAKONA-soortenzoekdag Fondatie Sinaai

zaterdag 17 augustus vanaf 13u30

De achtste editie van de WAKONA soortenzoekdag vindt plaats op zaterdag 17 augustus 2019 naar aanleiding van 50 jaar vzw Durme in de Fondatie (Sinaai). Samen met specialisten in planten, insecten, libellen, dagvlinders, muizen, vleermuizen, nachtvlinders, zoogdieren… kan je er op ontdekking gaan, je kennis aanscherpen en genieten van de natuur! We starten om 13u30 en gaan door tot in de late uurtjes. Je kan komen en gaan wanneer je wil. Wie wil kan 's avonds samen gezellig iets blijven eten (te bestellen op moment zelf).

Afspraak: uitvalsbasis is de kijktoren in de Liniedreef. Parkeer via de Weimanstraat in het begin van de Liniedreef (grote beuken). Voor de avondactiviteiten (muizen, vleermuizen, nachtvlinders) verzamelen we om 21u aan de kijktoren.
Info: Tom Neels tel. 0485 61 80 35 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Joris Everaert tel. 0497 67 23 69 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en www.wakona.be